Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Motorrijschool Eindhoven

Steering you in the right direction.

Voor velen is motorrijden een kinderdroom. Begrijpelijk, want de snelheid van een motor geeft een ontzettende adrenalinekick. Bij het besturen van een auto krijg je al snel het gevoel dat de auto het meeste werk verzet. Maar als je daarentegen op een motor rijdt, krijg je pas écht het gevoel in controle te zijn. Maar voordat je nu té enthousiast raakt en gelijk op de motor springt, kom even langs bij onze motorrijschool in Eindhoven. Wij leren je graag de fijne kneepjes van het motorrijden aan, zodat jij veilig het avontuur kunt opzoeken.

Lessen bij onze motorrijschool in Eindhoven

Bij motorrijschool Eindhoven proef je meteen van de motorcultuur. Voor je het weet stap je bij ons vol vertrouwen op een van de nieuwe motoren en gaat het echte werk gebeuren. Geen vertrouwd oefenterrein, waar we jou voertuigbeheersing hebben aangeleerd, maar gewoon lekker de weg op. Want je verlangd uiteraard naar het gevoel waarmee jij je kilometers asfalt meester maakt. Terwijl je geniet van het geluid en het schitterende uitzicht vanuit motorperspectief, wijst onze ervaren instructeur je nog op de laatste aandachtspuntjes. Vervolgens is het tijd om de motorrijlessen af te ronden en tijdens het examen te laten zien dat je het kunt. Bij motorrijschool Eindhoven zullen we er in ieder geval alles aan doen, om jou dat felbegeerde ‘papiertje’ binnen te laten slepen. Wil je het liefst zo snel mogelijk met jouw motor de openbare weg op? Je kunt ook terecht voor een spoedcursus bij motorrijschool Eindhoven.

Neem contact op
Motorrijschool Eindhoven
Spoedcursus motorrijles Eindhoven

Een spoedcursus motorrijles in Eindhoven

Kun je niet wachten om zowel de motor als het asfalt te bedwingen? Neem dan bij ons een spoedcursus motorrijles in Eindhoven. Bij ons kun je binnen een paar dagen en voor een acceptabel bedrag je motorrijbewijs al op zak hebben. Zo wordt jij diegene waar alle stilstaande automobilisten jaloers naar kijken, omdat jij wel veilig een weg weet te banen door de file. Wij garanderen ook dat je na de spoedcursus bij motorrijschool Eindhoven écht in staat bent om een motor naar behoren te besturen. We nemen de noodzakelijke tijd en geven jou alle benodigde aandacht. Onze ervaren instructeurs gaan met jou aan de slag op een tempo dat voor jou het beste is. Op deze manier kan jij na de cursus zonder zorgen starten aan het praktijkexamen. Want wij streven altijd naar het hoogste slagingspercentage. Kies je voor een spoedcursus bij motorrijschool Eindhoven? Dan plannen we na een korte intake, waar jij en onze instructeur elkaar beter leren kennen, direct je rijexamen in. Zodoende kun je die mooie toer met je motorvrienden al gelijk in gaan plannen.

Waarom voor ons kiezen?

Uiteraard zijn wij niet de enige motorrijschool in Eindhoven. Daarom begrijpen we het best als je nog niet direct overtuigd bent om voor ons te kiezen. Onze slogan zegt echter: steering you in the right direction. En dat is precies wat wij zullen doen. Onze professionele maar vooral ook persoonlijke manier van begeleiden gaat ervoor zorgen dat jij zonder al te veel problemen het motorrijbewijs gaat binnenslepen. Onze rijlessen zijn op maat gemaakt, want niet ieder persoon is hetzelfde. Onze instructeur bouwt een persoonlijke band met je op en zal ervoor zorgen dat jij zelfverzekerd op de motor stapt. Ongeacht hoe onzeker jij je in het begin wellicht zult voelen. Ook wanneer je doordeweeks weinig tijd hebt, kun je zonder problemen bij ons terecht. Onze motorrijschool in Eindhoven biedt namelijk ook rijlessen in de avond en het weekend aan. Uiteraard zonder bijkomende kosten! Transparantie naar onze klant staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Spoedcursus motorrijschool Eindhoven
Motorrijschool Eindhoven

Een rijbewijs voor je motor haal je bij onze motorrijschool in Eindhoven

Wij vinden dat het behalen van je motorrijbewijs een leuke én leerzame ervaring moet zijn. Daarom doen onze instructeurs zo goed mogelijk hun best om jou te begeleiden. Op de eerste plaats kijken we naar je niveau en passen hier de lessen op aan. Zo heeft iedereen een op maat gemaakte ervaring. Ben je nog niet volledig overtuigd van onze motorrijschool in Eindhoven, of wil je eerst eens kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag je vragen. Ook is het mogelijk om een gratis proefles te nemen. Zo kun je voordat je begint al een eerste rondje maken op de lesmotor en kennismaken met een van onze ervaren instructeurs. Wil je met ons het avontuur aangaan? Meld je dan gelijk aan, want al velen zijn je voorgegaan. Lees maar eens wat van onze reviews, waar wij bijzonder trots op zijn. Leer dus ook de motor te bedwingen en maak het asfalt meester bij motorrijschool Eindhoven.

Vraag een proefles aan!

12 Motorrijlessen

Starterspakket

Voel de vrijheid!

Incl. AVB

Incl. AVD

Geen lange wachtlijsten

€ 987,-

17 Motorrijlessen

MEEST GEKOZEN

Premiumpakket!

Incl. AVB

Incl. AVD

Geen lange wachtlijsten

€ 1177,-

25 Motorrijlessen

Sterpakket

Voel de vrijheid

Incl. AVB

Incl. AVD

Geen lange wachtlijsten

€ 1497,-

Getrapt

Met passie

Voel de vrijheid!

Professionele begeleiding

AVD getrapt

ZSM

Geen lange wachtlijsten

€ 437,-

Spoedopleiding

Spoedcursus

Spoedopleiding motor

Begint altijd met een intake

Theorie al wel in the pocket

Geen lange wachtlijsten

BINNEN 4 DAGEN AL KLAAR

Losse tarieven

Try The Bike: Neem contact op!

Losse les: € 47,50

Examen AVB: € 169,-

Examen AVD: € 269,-

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolineindhoven.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: